Ημιτελική και τελική φάση, 3ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Μαθηματικής Λογικής και Υπολογιστικής Σκέψης Alan Turing 2023-24

IrfanView Zoom 754 x 1340

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα στην πόλη της Πάτρας ο ημιτελικός και τελικός του 3ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Μαθηματικής Λογικής και Υπολογιστικής Σκέψης Alan Turing 2023-24. Το Σχολείο μας είχε τη χαρά και την τιμή να συμμετέχει με την ομάδα “mathimatikes-skepsis”. Τα 2 κορίτσια της ομάδας μας είχαν την ευκαιρία να ζήσουν και να χαρούν μια μοναδική εμπειρία αφού διαγωνίστηκαν με τις κορυφαίες ομάδες από όλη την Ελλάδα! Ήταν μια από τις δύο ομάδες που εκπροσώπησαν την Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής! Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας! Κατέλαβαν τη 13η θέση Πανελλήνια, από τις συνολικά 567 ομάδες που συμμετείχαν στον Διαγωνισμό. Στο μέλλον, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν και σε άλλους διαγωνισμούς, διαθέτοντας πλέον πολύτιμη εμπειρία!

Ευχαριστούμε και τους εκπαιδευτικούς Θεοδωρίδου Αλεξάνδρα και Λυρόπουλο Λογγίνο που συνόδευσαν τις μαθήτριες μας στον τελικό του Διαγωνισμού και για τον χρόνο που αφιέρωσαν για την προετοιμασία τους!